за мен

… малко за мен

Казвам се Огнян Младенов Иванов и съм роден през 1970 година. Русенец по рождение, софиянец по местоживеене и бургазлия по душа. След Сандански и Шанхай, най-харесвам тези 3 града. София … най-малко :-)

Завършил съм Математическа гимназия, после учих биотехнологии, химия и право. Пипнах ИМКО през 82-а година, а в нета попаднах случайно и завинаги през 1992-а. То беше един нет … инфотелски , но за сметка на това всичко друго в моята бъдеща професионална ориентация загуби смисъл. Знаех, че каквото и да работя ще е свързано с интернет. Работих усилено и за себе си и за много и различни компании. Научих много неща и най-важното беше, че не мога да се насилвам да правя нещо което не искам. А това което искам ВИНАГИ постигам по пътя на най-малкото съпротивление.

Днес … живея в интернет, ходя на работа в интернет и само спя в леглото си. Убеден съм, че мотаенето в мрежата може да носи достатъчно пари един човек да живее много добре и засега се справям повече от успешно :-)

След много изчетени книжки за най-различни религии, философии и духовни израствания се сдобих със свой собствен мироглед, който няма нищо общо с прочетеното, но за сметка на това помага да успявам в почти всяка ситуация и благодарение на него единственото нещо което наистина вземам насериозно в тоя живот е Man Utd ! (P.S. и ЦСКА)

Мързелив съм! Много съм мързелив. Това е диагноза! Ако ми дойде идея, се опитвам да я осъществя, ако не стане от раз … ми идва друга идея. Така и не можах да разбера хората които мъчат едно нещо по хиляда начина докато най-накрая или стане или се откажат. Но явно все пак трябва да има и такива като тях … хора без идеи :-)

ops … все ми напомнят че не оставям никакви данни за контакт.
Хайде от мен да мине :-)

ICQ : 171121 (свети денонощно, отговарям когато мога)
skype: oggin.eu (рядко се появявам там)
е-mail : oggin [at] oggin.eu (има голям шанс да сте в СПАМ листа)
телефон : +359-878-289-289 (не ми звънете, не отговарям на непознати номера)
профили : Facebook и twitter

И най-накрая … любимата ми песен :-)

SEOM
SEO Expert
Огнян Младенов е основател и собственик на SEOM – интернет маркетинг агенция предлагаща SEO услуги, фирмени обучения и консултации.

Негови клиенти са голяма част от успешните сайтове на големи брандове. Провежда курсове за оптимизация за търсачки.

Един от организаторите на SEO конференция в България и чест лектор на много от големите събития на IT бранша в България.

Съсобственик на българския SEO форум – searchengines.bg

ул. Ралевица 94
P.O. Box: 19
София
1680
България
om@seom.bg
+359878289289
DOB: 04/02/1970
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
оставка