15 ноември 2023

Прахосмукачка робот Xiaomi S8 Pro Ultra - умен домашен помошник

В съвременния свят, времето е ценно, а задачите за почистване на дома изглеждат безкрайни. Благодарение на прогреса в технологиите, прахосмукачките роботи промениха начина, по който се справяме с тези задачи. Една от водещите марки в тази област е Xiaomi, представяйки своята нова серия от прахосмукачки робот - Xiaomi S8 и Xiaomi S8 Pro Ultra. Тези модели са снабден с иновативни функции, включително самопочистваща станция (при Pro модела) и функция за мокро почистване. Това ги прави идеалният помощник за почистване на вашия дом.

Прецизност и удобство с PreciSense LiDAR лазерен сензор и 3D RGB камера

Xiaomi S8 е произведена от Roborock по патент на Xiaomi и е оборудвана с PreciSense LiDAR лазерен сензор и 3D RGB камера. Тази интелигентна комбинация позволява на робота да изгражда детайлни карти на помещенията и да се адаптира към различни среди. Това осигурява безупречно и интуитивно движение във всеки ъгъл на вашия дом, гарантирайки, че никое място не ще бъде пропуснато при почистването.

Изключителна всмукателна мощност и тиха работа

С Xiaomi S8 Pro Ultra може да се насладите на мощността на 6000Pа, която се справя с всякакъв вид замърсявания и прахови частици по подовите настилки. Това е особено полезно ако имате домашни любимци или страдате от алергии, тъй като роботът ще премахне ефективно праха и космите от животните. При това, моделът е изключително тих и работи с ниво на шум само 68,5 децибела. Така можете да го използвате дори по време на работа от вкъщи или когато се отпускате.

Преодоляване на препятствия и персонализирано почистване

Xiaomi S8 лесно преодолява препятствия до 20мм височина, включително високи прагове или стъпала. Това го прави подходящ за всякакъв тип домове. Освен това, този модел предлага персонализирани процедури за почистване, които можете да настроите според вашите нужди. Можете да определите конкретни райони, които трябва да бъдат почистени, или специфични зони, които не трябва да бъдат посещавани от робота. Това ви предоставя пълна свобода и контрол върху начина, по който прахосмукачката робот извършва почистването.

Интелигентни функции и допълнителни удобства

Xiaomi S8 Pro Ultra предлага гласов контрол и е съвместима с Amazon Alexa, Google Home и Siri. Това означава, че можете да управлявате робота с помощта на гласови команди, без да се налага да поемате физически усилия. Просто кажете на вашия гласов асистент да стартира прахосмукачката робот и тя ще започне да извършва почистването веднага.

Освен това, Xiaomi S8 Pro Ultra разполага с голяма батерия с капацитет от 5200 mAh, която се зарежда до 30% по-бързо в сравнение с предишни модели. Това означава, че роботът може да почисти до 300 квадратни метра с едно зареждане, без да бъде прекъснат от прекъсването на захранването. Така можете да се насладите на по-дълъг период на безпроблемно почистване, преди да е необходимо да се зареди отново.

Със своя автоматична станция за изпразване, Xiaomi S8 Pro Ultra предлага улеснение, което го отличава от другите модели на пазара. Тя разполага с 2.5-литров резервоар за боклук и 3.5-литров резервоар за чиста вода, което позволява на робота да се зарежда, изпразва и подновява резервоара за мопа автоматично. Това осигурява непрекъснато и безпроблемно почистване, без да ви се налага да се занимавате с често изпразване и пълнене на резервоарите.

В допълнение, Xiaomi S8 Pro Ultra разполага с поредица от допълнителни функции, които го правят още по-удобен и ефективен. Това включва автоматично повдигане на четката и мопа, което гарантира оптимално почистване на различни повърхности. Освен това, моделът предлага и автоматично пране и подсушаване на мопа, което осигурява трайно и безпрекъснато почистване на подовите настилки.

С революционната си функция за Ultrasonic за почистване на килими, Xiaomi S8 Pro Ultra разпознава килимите и автоматично активира по-силно всмукване за почистване на тези повърхности. Това гарантира, че килимите са идеално почистени, без необходимост от допълнителни усилия от ваша страна.

И накрая, да не забравяме и за електрическия резервоар за вода, който осигурява постоянно и равномерно навлажняване на мопа по време на почистване. Това позволява на робота да постигне изключителни резултати при мокрото почистване на подовите настилки, без да ви е необходимо да го наблюдавате или регулирате ръчно.

В заключение, Xiaomi Roborock S8 е истински помощник при почистването, който ви освобождава от задачата да почиствате ръчно. Този модел съчетава интелигентни функции, висока всмукателна мощност и удобство, за да ви осигури безупречно и лесно почистване на целия ви дом.

Автор на публикацията:
Oggin

Друго полезно четиво

Oggin.eu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram